Projekt løsninger

 

Digital Skiltning

Dynamisk og effektiv kommunikation. Info -og instore tv skiltningssystemer baseret på gennemtestede løsninger. LED skærme, zone systemer, live og on demand content. Visual og audio kommunikation til f.eks. i receptionsområder, butikker, hoteller, biografer, udstillinger, messer osv. Green AV har udviklet et specielt LED skilt løsning til udendørs branding/LED skiltning. Nøgle teknologier, der er omdanner digitale oplevelser - RFID, NFC, beacons, geo-fencing strategier indenfor digital skiltning.

LED Pylon og facadeskilte

Enkelt eller dobbeltsiddet LED pyloner til både inden og udendørs brug. Designes efter ønske. Har gode samarbejdspartnere der producerer i høj kvalitet og garanterer uniform billedegengivelse og ikke et sløret og uskarp billedegengivelse som der ses på de fleste pyloner og infrastrukur LED skilte. CE og EMC, TÜV godkendte. Rådfør med Green AV omkring LED 

Auditorie AV løsning

Gennemtestede produkter i høj kvalitet med sikkerhed for en fremtidsikret løsning.  
Indrager altid altid bruger-, forretnings- og leverandørinteresser i projektet for at få et succes projekt for alle parter, bruger og service drift. Har stor kontaktflade til de førende leverandører på rumstyring, pro audio, cinema, førende LED producenter.

Collaboration- og kontrolrum 

Videovægge og LED display til overvågning, warroom, broadcast, kontrolrum, netværksdrift, kommando rum, briefing rum og trafikstyringssystemer. Dynamisk layout og brugerdefineret kontrol. 100% driftsikker løsning med redundancy sikring.

Interaktive konference, møde og undervisningslokaler

Trådløs og fremtissikret løsninger til mødelokalet eller klasse og undervisningslokalet. Remote undervisningsløsninger. 
Modulopbygget som let kan integreres.
LED lys integreret i løsningen for bedre indlæringsevne og højere kontrastforhold. 

Lydanlæg

Lyd skal høres og ikke ses. Æstetisk design løsninger med klangballance i hovedfokus. 
Pro lyd til kirker, auditoriet, konferencelokalet, udstillinger og messer både som flerkannals surround, stereo og zone. 

Custom AV

Special designede produkter til det enkelte projekt. Typisk i samarbejde med møbel, hardwareproducent, indretningsarkitekten og arkitekten.